PURKUPALVELUT

Purkupalvelut Kouvolassa ja lähialueilla

Toteutamme erilaiset purkupalvelut Kouvolasta käsin noin 60 km:n säteellä ammattitaitoisesti ja turvallisuudesta sekä työn jäljestä tinkimättä. Tarjoamme palvelujamme sekä yrityksille että yksityisille. Käytössämme on 25tn painoinen kaivinkone purkutöitä varten. Huolehdimme omalta osaltamme siitä, että noudatamme yhdessä asiakkaan kanssa sovittuja asioita, kuten aikatauluja ja budjetissa pysymistä.


Purkuraportti tehdystä työstä

Kun pyydät tarjouksen meiltä, tulemme ennen purkutarjouksen antamista tutustumaan kohteeseen ja tapaamaan asiakkaan kartoittaaksemme hänen toiveet ja tarpeet.

Asiakkaalle toimitetaan purkutyön valmistuttua purkuraportti, jossa on esim. purkutyön aikana syntyneiden jätteiden määrä ja toimituspaikka, sekä muita purkuun liittyviä tietoja.

Uusi asbestilaki astui voimaan 2016. Laki velvoittaa tekemään asbestikartoituksen ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin. Tarvittaessa tilaamme asiakkaan puolesta kartoituksen ja mahdollisen haitta-aineiden poiston, vastaavan pätevyyden omaavilta yhteistyökumppaneilta.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun tarvitset purkupalveluita, Meotek Oy on valmiina hommiin! Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä suoraan tarjous!